Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

17. september 2014

V okviru naše kampanje ZamenjajInPrihrani potrošniki našim svetovalcem zastavljajo vprašanja povezana z zamenjavo: objavljamo odgovor na vprašanje, ki je med najpogosteje zastavljenimi.

Potrošniki se lahko prijavijo in tako sodelujejo v skupinskem nakupu preko spletne strani www.ZAMENJAJinPRIHRANI.si do 15. oktobra 2014.
Dodatne informacije so na voljo tudi na www.zps.si in na brezplačni info liniji 080 80 22.

Kampanja Zamenjaj in prihrani je namenjena le gospodinjskim uporabnikom zemeljskega plina, torej tistim, ki so priklopljeni na distribucijsko omrežje zemeljskega plina. Kampanja ni namenjena uporabnikom drugih vrst plina (npr. utekočinjenega naftnega plina (UNP), uparjenega plina, plina v jeklenkah...).

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA