Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Odpoklici 2016
Odpoklici 2016
14. september 2016

Podjetje Samsung potrošnike obvešča o prostovoljnem odpoklicu telefonov Galaxy Note 7. Zaradi napake na bateriji lahko predstavlja nevarnost požara in opeklin.

Kot so sporočili iz podjetja Samsung, so prejeli manjše število poročil o dogodkih iz celega sveta, ki se nanašajo na omenjeno težavo, zato z vsemi dobavitelji po svetu opravljajo podrobnejše raziskave in identificirajo, kje na trgu so morebitno sporne baterije.

Kupce, ki so že prejeli Galaxy Note7, prosijo, da izključijo naprave in uporabijo svoj stari/predhodni telefon. Zamenjava telefonov pa naj bi se začela od 19. septembra.  Za več podrobnosti o tem, kaj storiti dalje, prosimo preberite v nadaljevanju.

Več informacij je na voljo na spletni strani Samsung Slovenija.

Fotografija: Samsung

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA