Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Odpoklici 2016
Odpoklici 2016
04. junij 2016

Ikea sporoča: lastniki nekaterih njihovih hladilnikov naj le – te nemudoma izklopijo iz elektrike.

Odpoklic je objavljen za vse hladilnike z datumom izdelave 1545 do 1607, kar pomeni, da so bili izdelani med novembrom 2015 (teden 45) in februarjem 2016 (teden 7). Datum izdelave najdete na hladilniku zgoraj desno.

Za odpoklicane hladilnike obstaja nevarnost, da povzročijo električni udar. Kot so sporočili iz Ikee, do sedaj še niso zabeležili poškodb uporabnikov zaradi omenjene nevarnosti.

Obisk na domu
Kupcem ni potrebno vračati hladilnikov v trgovino, ampak jih bodo na domu obiskali serviserji. Če ste hladilnik kupili v Italiji, za več informacij in dogovor o obisku pokličite 800 92 46 46 (ponedeljek do sobota med 9. in 20. uro). Hladilnike so prodajali v Švedski, Norveški, Danski, Finski, Islandiji, Nemčiji, Španiji, Franciji in Italiji.

Fotografija: Ikea

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA