Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Odpoklici 2016
Odpoklici 2016
17. maj 2016

Podjetje Vetpet obvešča o odpoklicu krmnega proizvoda - hrane za mačke.

Podatki o krmnem proizvodu
Tržno ime: Hill's SP Feline STERILISED CAT YOUNG ADULT Koščki v omaki
Vrsta proizvoda: Popolna krmna mešanica (hrana) za mlade in odrasle sterilizirane mačke
Proizvajalec: Francija (FR 14 762 066)
Pakiranje: 12 x 85 g
Lot (SKU številka): 3766V
Porabiti do: 06.2017
Posrednik: Vetpet d. o. o., Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana

Vzrok odpoklica
Podjetje Hill's Pet Nutrition je objavilo odpoklic določenih serij krmnih proizvodov za mačke, ker vsebujejo previsoko visoko vsebnost železa. Železo je sicer pomembna snov v prehrani mačk, vendar pa preveč železa v krmi lahko povzroči prebavne motnje, vključno z drisko in bruhanjem, in ima lahko učinek na zdravje živali.

ZPS svetuje
V primeru, da imate krmo iz te serije doma, z njo ne hranijo mačk. Če opazite pri mački bruhanje ali drisko, se obrnite na veterinarja. Izdelek lahko vrnete v trgovino, kjer ste jo kupili, upravičeni ste do povrnitve kupnine. Več informacij: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., VETPET d. o. o., tel.: 01 520 35 60.

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA