Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Izdelki splošne rabe
Izdelki splošne rabe
27. januar 2017

Proizvajalec je objavil odpoklic LED reflektrorja.

Podatki o izdelku
Naziv: LED reflektor
Tip: VT-4810 SKU:5722
Proizvajalec: V-TAC Europe Ltd
Uvoznik / distributer: Greenlight.si
Poreklo: Kitajska

Vzrok odpoklica
Reflektor ne ustreza varnostnim standardom o izdelkih, ki jih priključimo na elektriko, uporaba reflektorja lahko predstavlja nevarnost požara.

Ukrep
Proizvajalec se je prostovoljno odločil za odpoklic nevarnih reflektorjev. Znani distributerji v Sloveniji so na poziv Tržnega inšpektorata RS opravili odpoklic reflektorja.

ZPS svetuje
V primeru, da imate ta reflektor doma, ga ne uporabljajte. Lahko ga vrnete v trgovino kjer ste ga kupili, upravičeni ste do povrnitve kupnine.

 

Ko ste ravno pri koncu brezplačno dostopnega članka …
Zveza potrošnikov Slovenije je nevladna organizacija – društvo – in se financira iz članskih prispevkov svojih članov, donacij fizičnih oseb in donacij dela dohodnine. Ker smo prepričani, da je naše delovanje in informiranje pomembno, tudi za zaščito vaših potrošniških interesov in pravic, vas prosimo, da nas pri našem delu podprete:

gdohodnina2 gclan2 gnakazilo2

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA