Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Tržni pregled in cene
Tržni pregled in cene
07. februar 2019

V Sloveniji mobilne storitve ponuja šest operaterjev, štirje imajo svoje omrežje. Mobilni paket z vključeno določeno količino podatkov lahko dobite že za manj kot sedem evrov, a zanj lahko odštejete tudi več kot 30. Preverili smo, kako uporabni so posamezni paketi, pri čemer smo izhajali iz potreb uporabnika pametnega telefona, torej je najpomembnejši parameter prenos podatkov – tako v Sloveniji kot v EU. Preglednice z rezultati vam bodo pomagale izbrati najbolj racionalno rešitev za mobilne storitve, hkrati pa z njimi opozarjamo tudi na nekatere pakete, ki kljub neugodnemu razmerju med ceno in vključenimi storitvami še vedno vztrajajo v ponudbi.

Zaradi zagotavljanja popolne neodvisnosti ZPS kot potrošniška organizacija ne sprejema donatorskih in sponzorskih prispevkov podjetij. Primerjalne teste izdelkov in storitev financirajo člani ZPS s plačilom članarine. S plačilom posameznega testa tako tudi vi omogočate izvedbo primerjalnih testov.


Ko boste opravili nakup, vam bomo po e-pošti poslali geslo za dostop do rezultatov izbranega testa. 

Vsebina le za člane ZPS

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,48 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Sveže e-novice ZPS, vsak teden

Naročite se na naše tedenske e-novice. Sproti spremljajte aktualne teste, koristne potrošniške nasvete in druge novosti. Od prejema e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

Umik in odpoklic izdelkov

Več