Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Tržni pregled in cene
Tržni pregled in cene
10. marec 2017

Ne bi nam bilo všeč, če bi lahko kruh ugodno kupili le v kompletu s krompirjem in pašteto, kajne. Prav na ta način pa nam operaterji ponujajo storitve dostopa do interneta, telefonije in televizije! Operaterjem je uspelo prepričati potrošnike, da vse storitve, ki jih po njihovem mnenju potrebujemo, naročimo pri njih. Sicer lahko za vsako od teh storitev izberemo drugega operaterja, vendar se potem cenovno ne izplača, kajti tako za vse tri storitve plačamo veliko več. Podjetje Pro Plus, največji izdajatelj komercialnih programov v Sloveniji, se je 16. januarja umaknilo s prizemnih oddajnikov digitalne televizije (DVB-T), svoje vsebine pa so začeli v paketu petih programov zaračunavati slovenskim operaterjem. Pogodbo s Pro Plus so podpisali prav vsi, trije od štirih največjih (Amis oziroma Simobil, T-2, Telekom Slovenije) pa so že 1. marca povečali cene paketov, v katere je vključena kabelska oziroma IP-televizija.

Vsebina le za člane ZPS

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,10 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA