Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Tržni pregled in cene

Paketov malo morje, informacije pa je treba iskati na dnu! Operaterji mobilne telefonije so nas presenečali – tako in drugače – tudi lani s svojimi ponudbami in poslovnimi potezami. A vedno, ko smo se pritoževali, da vse pa ni čisto v redu, so nas znali odpraviti z besedami, da so potrošniki pogosto površni in ne preverijo vsega, pa čeprav je napisano na dovolj razumljiv in jasen način. Zato smo se odločili, da podrobno pregledamo ponudbo vseh paketov mobilne telefonije in ne z očmi običajnega, pač pa veščega potrošnika skušamo ugotoviti, kateri paket nam najbolj ugaja. Med drugim smo odkrili paket za katerega boste odšteli 190 € na mesec (da, na mesec!), ki pa nima vključenega prenosa podatkov.

Vsebina le za člane ZPS

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,10 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA