Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Oglaševanje
Oglaševanje
06. marec 2017

Na ZPS smo v preteklih dneh opazili televizijsko in spletno oglaševanje družbe Petrol d. d., v kateri navajajo: "Po navedbah Zveze potrošnikov Slovenije smo trenutno najugodnejši dobavitelj elektrike".

Na ZPS menimo, da gre v oglasnih sporočilih družbe Petrol d. d. za zavajajoče oglaševanje, saj so navedbe v oglasnih sporočilih netočne.

Izrecno bi želeli poudariti, da Zveza potrošnikov Slovenije redno objavlja aktualne cene za dobavo energije vseh ponudnikov. S podjetjem Petrol d. d.
(ali katerim koli drugim dobaviteljem energije), pri pregledu in objavi cen energentov ne sodelujemo, zato se od oglasnih sporočil in oglasne kampanje družbe Petrol d. d. v celoti distanciramo. Petrol d. d. smo pozvali k takojšnjemu umiku vseh oglasov v vseh medijih.

Potrošnikom ponovno svetujemo, da pred zamenjavo dobaviteljev plina in elektrike skrbno preverijo ne le ceno, temveč tudi vezave oz. morebitne dodatne stroške. Preberite: ugotovitve nedavnega pregleda cen dobaviteljev plina in elektrike.

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA