Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Telefon
Telefon
09. maj 2018

Večina aplikacij na našem testu je brezplačna, pri plačljivih pa se uveljavljajo različni modeli zaračunavanja funkcionalnosti. Včasih je treba plačati za dodatne zvočne zapise glasovnega vodenja, prenos zemljevidov na pomnilnik naprave, aplikacija lahko ponuja nekaj kilometrov vodenja na mesec brezplačno, za več pa je treba kupiti plačljivo različico. A tudi brezplačne aplikacije, kot sta Applova in Googlova, postajajo vse bolj zmogljive in z nekaj omejitvami delujejo tudi brez povezave, poleg tega ju dobimo skupaj s telefonom. Na testu so se plačljive aplikacije praviloma izkazale nekoliko bolje od brezplačnih. Preverite!

Aplikacije za Android
ALK CoPilot Europe
Garmin Navigon Europe
Google Maps
HERE WeGo – City Navigation
My Com MAPS.ME
Navmii GPS World (Navfree)
NNG Software iGo Navigation
Sygic GPS Navigation & Maps
TomTom GPS Navigation Traffic
Waze Sat Nav, Maps & Traffic

Aplikacije za iOS
ALK CoPilot Europe
Apple Maps
Garmin Navigon Europe
Google Maps
HERE WeGo – Effortless city navigation
My Com MAPS.ME
Navmii GPS World(iOS)
NNG Software iGo Navigation
Sygic GPS Navigation, Maps, Traffic
TomTom Go Mobile
Waze GPS Navigation, Maps & Traffic


Tako kot vse izdelke, ki jih ocenjujemo v potrošniških testih, smo tudi aplikacije namestili anonimno, plačljive aplikacije pa kupili kot običajni potrošniki. Po temeljitem preverjanju rezultate združujemo v naslednjem kategorije (v oklepaju so njihove obtežitve):

Kakovost vodenja (45 %)
Preprostost uporabe (35 %)
Pametne informacije (10 %)
Večnamenskost (5%)
Sistemske posebnosti (5%)


Zaradi zagotavljanja popolne neodvisnosti ZPS kot potrošniška organizacija ne sme prejemati donatorskih in sponzorskih prispevkov podjetij.
Primerjalne teste izdelkov in storitev financirajo člani ZPS s plačilom članarine. Nečlanom so rezultati posameznega testa na razpolago za plačilo.


Ko boste opravili nakup z Moneto ali kreditno kartico, boste dobili elektronsko sporočilo z aktivacijskim geslom, ki bo veljavno eno leto, in s katerim si boste lahko ogledali rezultate izbranega testa na naši spletni strani. V primeru, da primerjalnik v tem času posodobimo z novimi testnimi rezultati, so vam na voljo tudi ti.

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

3,50 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,10 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA