Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Prijava
Telefon
Telefon
30. september 2016

Kako se je na testu odrezal iPhone 7? Je boljši ali slabši od Samsungove sedmice? Med najboljšimi telefoni prevladujeta rivala Apple in Samsung: trenutno testiramo tudi `novo´ (varnejšo?) Samsungovo sedmico Note. A Apple in Samsung nista edina: v ozadju se vendarle prebijajo še nekateri drugi igralci, večina pa prihaja iz Kitajske. V primerjalniku mobilnih telefonov je zdaj več kot 290 modelov, več kot 70 jih je naprodaj tudi v Sloveniji. Oglejte si bogate informacije o tehničnih lastnostih, izbrane mobilnike (do 5) pa preprosto primerjajte med seboj. Preverite, kam Apple in Samsung sodita v primerjavi z modeli, ki jih ponujajo HTC, Sony, LG, Huawei in ostale znamke. 

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

4,50 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4,28 €/mesec

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA