Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Računalnik
Računalnik
10. september 2018

Sveži rezultati testiranja: preverite primerjavo in podroben pregled ocenjenih tehničnih lastnosti. Pri nakupu naj cena tiskalnika ali večnamenske naprave nikakor ne bo odločilna, saj (lahko) zaradi porabe in visokih cen glavni strošek predstavljajo kartuše in tonerji. Njihove cene preverite pred nakupom naprave, oceno `stroška za barvilo´ pa najdete tudi v našem primerjalniku. Za vas smo pripravili tudi nekaj nasvetov, da bo tiskanje kar najbolj ekonomično.

Na voljo rezultati za več kot 150 modelov, več kot 40 jih lahko kupite tudi pri nas.


Vse tiskalnike smo kupili v trgovini kot običajni potrošniki. Proizvajalci oz. trgovci za izbor niso vedeli in nanj niso imeli vpliva. Preizkusili smo jih v neodvisnih akreditiranih laboratorijih.

Skupna ocena je sestavljena iz preizkusov
Delovanje naprave (75 % ocene)
Stošek za barvilo (20 % ocene)
Povezovanje v omrežje(5%)
Poraba energije (0%)Zaradi zagotavljanja popolne neodvisnosti ZPS kot potrošniška organizacija ne sme prejemati donatorskih in sponzorskih prispevkov podjetij. Primerjalne teste izdelkov in storitev financirajo člani ZPS s plačilom članarine. Rezultati so na voljo vsem, članom v okviru naročnine, nečlanom pa so rezultati posameznega testa na razpolago za plačilo.


Ko boste opravili nakup, boste dobili elektronsko sporočilo z aktivacijskim geslom, ki bo veljavno eno leto in s katerim si boste lahko ogledali rezultate izbranega testa na naši spletni strani.

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

4,50 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,10 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA