Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Internet
Internet
03. junij 2020

Ko imamo več časa in smo pravzaprav primorani večino obrokov pripraviti doma, si zagotovo pogosteje zaželimo tudi sveže zelenjave. Kdor ne pozna kakšne bližnje kmetije, do marsikatere se Slovenci lahko kar sprehodimo, se lahko odloči za nakup sveže zelenjave na spletu. Po spletu smo naročili zelenjave, dostavili pa so nam jo na dom na obrobju Ljubljane. Preverili smo spletne trgovine e-branjevka.si, gajbica.si, kupujemdoma.si, mojakmetija.si, oskrbimo.se, spoljanamizo.si, zdravadostava.si in zeleni-zabojcek.si. Preberite, kakšne so cene, kaj hvalimo in kaj grajamo pri posameznih spletnih trgovcih.

Vsebina le za člane ZPS

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,10 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA