Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Spletna stran
Spletna stran
09. junij 2013

Pravno obvestilo, pogoji uporabe naše spletne strani.

© Zveza potrošnikov Slovenije, vse pravice pridržane

Vse vsebine, ki so objavljene v reviji ZPStest ter na spletni strani www.zps.si ali kateri koli njenih podstrani ter na kateremkoli nosilcu vsebin (npr. aplikacija ZPStest), so neodvisno od prenosne poti, prek katere uporabnik dostopa do vsebin, in neodvisno od platforme, na kateri je vsebina, zaščitene in se smejo uporabljati zgolj v obsegu in na način, kot ju določa Zakon o avtorskih in sorodnih pravicah (ZASP) in v skladu s Pravnim obvestilom - pogoji uporabe vsebin, kot so opredeljeni v nadaljevanju. Imetnik vseh navedenih avtorskih pravic je Zveza potrošnikov Slovenije – društvo, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana.

Pogoji uporabe vsebin
Kakršnokoli reproduciranje, distribuiranje, dajanje na voljo javnosti, dajanje v najem, predelovanje ali povzemanje vsebine revije ZPStest, spletne strani www.zps.si in vseh njenih podstrani je dovoljeno le z izrecnim dovoljenjem Zveze potrošnikov Slovenije.

Prav tako ni dovoljeno reproduciranje, distribuiranje, dajanje na voljo javnosti, dajanje v najem, predelovanje ali kakršnakoli druga uporaba znaka ali imena Zveze potrošnikov Slovenije brez izrecnega dovoljenja Zveze potrošnikov Slovenije.

Kakršnakoli in vsaka uporaba navedb, vsebin, dela vsebin v komercialne namene je v celoti prepovedana! Izjema pri tem so Sporočila za javnost v obsegu, kot so bila pripravljena in posredovana medijem.

Za pridobitev soglasja ali seznanitev s pogoji uporabe nam pišite na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Uporaba spletne strani www.zps.si v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, organizacija ali podjetje, ki uporablja spletno stran www.zps.si na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovorna.

Varstvo osebnih podatkov:
Zveza potrošnikov Slovenije varuje osebne podatke uporabnikov njenih spletnih strani in jih uporablja skladno z obstoječo zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov. Zbranih podatkov brez izrecnega dovoljenja uporabnika Zveza potrošnikov Slovenije ne bo posredovala tretjim osebam.

Izjava o garanciji za podatke, objavljene na spletne strani:
Zveza potrošnikov Slovenije ne daje nikakršnih jamstev glede tolmačenja objavljenih podatkov in vsebin na spletnih straneh s strani tretjih oseb in ne prevzema odgovornosti za morebitne napake, do katerih lahko pride pri pripravi podatkov in vsebin za spletno stran.

To pravno obvestilo lahko Zveza potrošnikov Slovenije kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokrat spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih spremljate na spletni strani www.zps.si. Z uporabo teh strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in se z njimi strinjate.

Sveže e-novice ZPS, vsak teden

Naročite se na naše tedenske e-novice. Sproti spremljajte aktualne teste, koristne potrošniške nasvete in druge novosti. Od prejema e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

Umik in odpoklic izdelkov

Več