Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

ZPStest 2017
ZPStest 2017
28. december 2017

Uporabno, kompaktno, enkratno: več kot 140 strani rezultatov primerjalnih testov in potrošniških informacij. Edinstvena e-publikacija potrošnikom omogoča hiter pregled vseh rezultatov primerjalnih testiranj, ki smo jih v letu 2017 objavili v reviji Zveze potrošnikov Slovenije, reviji ZPStest.

Znanje in informacije, ki se izplačajo!

  • Elektronska publikacija v priročnem formatu.
  • Pregledno oblikovano po tematskih sklopih.
  • Več kot le nakupovalni priročnik ob vaših prihodnjih nakupih

Oglejte si SEZNAM objavljenih testov.

VAŠA INVESTICIJA:
Cena elektronske publikacije je 29,99 EUR. Cena vključuje 22% DDV.
Za člane Zveze potrošnikov Slovenije: BREZPLAČNO

VAŠE MOŽNOSTI:

  • Za spletni nakup elektronske publikacije Zbirka testov leta 2017 kliknite spodaj na NAKUP v polju `Kupi samo ta članek´.
  • Obstoječi člani ZPS dostopate do e-publikacije brezplačno. Za dostop se prijavite spodaj v polju `Če ste član, vstopite´ z vašim uporabniškim imenom in geslom. Člani lahko e-publikacijo brezplačno berejo tudi v aplikaciji ZPStest. Kako namestim aplikacijo?
  • Postanite član ZPS. Poleg vseh članskih ugodnosti boste po aktivaciji vašega članstva prosto dostopali do e-publikacije Zbirka testov leta 2017. Za ta namen kliknite spodaj na VEČ O ČLANSTVU v polju `Postani član´ in izberite želeni članski paket.
  • Nakup elektronske publikacije Zbirka testov 2017 lahko vsi potrošniki opravijo tudi v aplikaciji ZPStest za pametne telefone in tablične računalnike. Kako namestim aplikacijo? Nakup v aplikaciji je trenutno mogoč zgolj v sistemu iOS (Apple).

ZATO: ČLANSTVO SE SPLAČA! Podrobnejša predstavitev članskih ugodnosti TUKAJ.

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

29,99 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4,40 €/mesec

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA