Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Revija ZPStest

Neodvisne informacije za sodobnega potrošnika

05. april 2017

Predstavljamo glavne značilnosti prodaje in nakupa rabljenega avtomobila. Pišemo o tem, kdaj in kje prodajati, kaj zapisati v oglas, kako določiti ceno in pripraviti avtomobil, da bo čim prej našel novega kupca. Seveda nismo pozabili na pogodbo, pogajanje, plačilo in prepis avtomobila, ter kako je z nakupom rabljenega avtomobila v tujini. Test prehranskih dopolnil z maščobnimi kislinami omega 3: res vsebujejo toliko dobrih maščob, kot je zapisano na embalaži? Na testu smo preizkusili 18 protivirusnih zbirk za računalnike in telefone, plačljivim smo ob bok postavili tudi brezplačne. Cene robotskih kosilnic so zasoljene, kaj pa kakovost? Na testu kosilnice od 2500 do 1200€: koliko je torej treba odšteti za dobro robotsko kosilnico? Polovica testiranih pralnih strojev se je pri pranju izkazala z dobrimi rezultati, a šibka točka ostaja spiranje. Neželene kemikalije v lakih za nohte: v lakih za nohte se lahko pogosto skrivajo kemikalije, ki na naše telo ne vplivajo najbolje. Trditev, da dobra posoda ni poceni, drži, a kot je pokazal test, to še ne pomeni, da je vsaka draga posoda tudi dobra. Naprodaj so že pripravljene mešanice dodatkov jedem, kot je na primer Vegeta, sinonim za dodatek jedem, ki naj bi pričaral `bogastvo okusa´ kateri koli jedi. Preverili smo, kaj se skriva v njih. Kakšna je ponudba kratkoročnih varčevanj, kdaj sploh odpreti varčevalni račun in katera banka ponuja najvišjo obrestno mero? Svetujemo kako izbrati turistično zavarovanje in ogovarjamo na najpogostejša vprašanja kot je "Imam evropsko kartico zdravstvenega zavarovanja. Ali kljub temu potrebujem tudi turistično zavarovanje?" Preberite na spletu!

ZPStest na tablici ali telefonu

appandroidAndroid: V Google Play trgovini si namestite aplikacijo ZPStest (aplikacija je brezplačna).  

 

appiosiOS uporabniki:V iTunes trgovini si namestite aplikacijo aplikacijo ZPStest (aplikacija je brezplačna). 

 

Kje lahko kupite posamezen izvod revije ZPStest?

Ali po spletu - tukaj.

NAKUP

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

4,99 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4,40 €/mesec

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA