Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Revija ZPStest

Neodvisne informacije za sodobnega potrošnika

01. marec 2017

Pod drobnogled smo vzeli trg televizije, interneta in telefonije, med drugim smo primerjali cene trojčkov in četvorčkov pri različnih operaterjih. Naši osebni podatki so naš kapital: se kdaj vprašate, ali je sodelovanje v nagradni igri res vredno razkritja številnih osebnih podatkov in še e-naslovov ter telefonskih številk naših prijateljev? Objavljamo rezultate testiranja otroških vozičkov: je res potrebno za dober voziček odšteti 1000€ in več? Ne! Letos na testu pnevmatike 195/65 R15 91V in 215/65 R16 98H, rezultati so kar presenetljivi. Koliko je potrebno odšteti za dober likalnik in koliko za dobro parno postajo? Preverite rezultate testa! Ali lahko majonezo vseeno uvrstimo med uravnoteženo prehrano in na kakšen način? To vam razkrivamo v tokratnem tržnem pregledu. Pripravili smo pregled dobrih in slabih maščob v najpogosteje uporabljanih oljih. "Za vas imamo boljšo ponudbo!" Je zamenjava zavarovalnice pred iztekom zavarovalne pogodbe res tako smiselna ali nujna, kot vas poskušajo prepričati posamezni zastopniki? Dimnikarske storitve po novem: predstavljamo najpomembnejše novosti. Ali veste, da je odpravljen koncesijski sistem, torej lahko sedaj sami izberete dimnikarsko družbo?

appandroidAndroid: V Google Play trgovini si namestite aplikacijo ZPStest (aplikacija je brezplačna).  

 

appiosiOS uporabniki:V iTunes trgovini si namestite aplikacijo aplikacijo ZPStest (aplikacija je brezplačna). 

 

Kje lahko kupite posamezen izvod revije ZPStest?

Ali po spletu - tukaj.

NAKUP

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

4,99 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4,40 €/mesec

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA