Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Revija ZPStest

Neodvisne informacije za sodobnega potrošnika

05. oktober 2016

Na mednarodnem primerjalnem testu smo preizkusili več kot 100 različnih vložkov in tamponov, zmagali pa so vložki, ki smo jih na test poslali iz Slovenije. Test sušilnikov za perilo: sušilnik s toplotno črpalko je prava izbira! Med dobrimi tudi sušilnik, ki je približno trikrat cenejši od zmagovalca. Na testu zimskih in celoletnih pnevmatik večinoma povprečni rezultati. Sušilniki sadja: le eden na testu si je prislužil dobro oceno. Tržni pregled instant napitkov s kakavom: manj kot polovica vzorcev si `zasluži´ ime kakav! Ukinitev registrskih računov – kam z delnicami? Z informirano izbiro lahko prihranite pri stroških, za lažjo odločitev smo pripravili nekaj osnovnih napotkov in primerjali stroške med ponudniki registrskih računov.  Se s trgovalnim računom izplača varčevati v vzajemnih skladih? Preverili smo, ali je koristno uporabiti trgovalni račun za varčevanje v vzajemnih skladih. Izvršilni postopek – nepoučenost vas lahko drago stane: izvršba resno poseže v dolžnikov premoženjski položaj, zato si pred in med postopkom izvršbe ne smemo privoščiti napak. Preberite oktobrski ZPStest na spletu!  

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

4,99 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4,40 €/mesec

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA