Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Revija ZPStest
Revija ZPStest
21. november 2018

Je boljši gojeni ali divji losos? Večina lososov se je na testu odrezala dobro, zmagovalec je najcenejši file divjega lososa z največ beljakovinami, ugodno maščobnokislinsko sestavo ter dobro senzorično oceno in ustrezno označbo. Za zmagovalca testa prenosnih zvočnikov boste odšteli 140€, izkazal se je za kakovostnejšega od bistveno dražje konkurence. Preizkusili smo drone v cenovnem razponu med 1200 in 120 €, dražji so boljši. Fotokoledar je lahko lepo darilo. Po spletu smo naročili izdelavo koledarjev pri desetih ponudnikih – če v ceni ni bistvenih razlik, so pa v kvaliteti. Za vse ljubitelje kave: objavljamo zadnje rezultate testa aparatov za pripravo kave. Zmagovalec testa `šefovih nožev´ je presenetljiv. Na testu rjavih barv za lase smo klasičnim barvam ob bok postavili naravne: po kakovosti so primerljive s klasičnimi konkurentkami.

Predstavljamo pravice potrošnikov turistov in potnikov v mednarodnem železniškem prometu.

Boste praznične nakupe opravili po spletu? Pri devetnajstih spletnih trgovcih smo opravili 38 nakupov, pri nekaterih smo se morali kar potruditi, da smo dobili vrnjen denar, enega pa smo celo ujeli na laži.

Preverite, preden boste v roke vzeli plačilno kartico!

Brezplačna aplikacija ZPStest na tablici ali telefonu
appstore gp
Kje lahko kupite posamezen izvod revije ZPStest?
Ali po spletu - tukaj. NAKUP

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

9,99 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,10 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA