Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Revija ZPStest
Revija ZPStest
03. oktober 2018

Rezultati testa sušilnikov (dražji so se na testu odrezali bolje), kabinskih kovčkov (najcenejši je najslabši, a zasoljeno najdražji ne najboljši), zimskih pnevmatik (ponovno smo odkrili pnevmatike, za katere je bolje, da jih ne kupite) in kontaktnih električnih žarov (slaba polovica se je odrezala dobro, drugi povprečno).

Pod drobnogled smo postavili klasične peči na drva, pri nas naj ne bi bilo več mogoče kupiti klasičnih peči na drva za centralno ogrevanje, ki ne omogočajo uplinjevalne tehnike zgorevanja in niso opremljene s sistemom, ki izboljšuje postopek zgorevanja. Kaj to pomeni za lastnike starih peč in kdo nadzira to področje? Razmišljate o najetju hitrega kredita? Pri najugodnejši banki boste 5.000€, ki si jih boste izposodili za tri leta preplačali za 548€, pri najmanj ugodni pa 840€.

Brezplačna aplikacija ZPStest na tablici ali telefonu
appstore gp
Kje lahko kupite posamezen izvod revije ZPStest?
Ali po spletu - tukaj. NAKUP 

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

4,99 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,10 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA