Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Revija ZPStest
Revija ZPStest
05. september 2018

Zanimivi testi! Test talnih sesalnikov: šibek motor in dober nastavek = odličen sesalnik. Na testu sesalniki od 600 do 40€. najcenejši so med slabšimi, a najboljši niso zasoljeno dragi. Test lesnih peletov: pri šestih vzorcih izmerjeni kakovostni razred nižji od označenega! Test detergentov za občutljivo perilo: boljše ocene kot `povprečno´ ni bilo. Test električnih zobnih ščetk: je za dobro ščetko dovolj odšteti 40 evrov ali si bomo zobe bolje očistili s tisto za 300? Preverite rezultate testa! Potrošniške organizacije redno testiramo nove modele laserskih in brizgalnih tiskalnikov ter večopravilnih naprav. Na tokratnem testu se je pokazalo, da jih veliko tiska dobro, razlike pa se pokažejo predvsem v stroških črnila.

Vse o sončnih elektrarnah: financiranje izgradnje, stroški vzdrževanja in o samooskrbi po sistemu neto merjenja.

Jagodni jogurti: koliko je v njih v resnici jagod? Manj kot sladkorja! Naš pregled je pokazal, da je jagodne kaše od 3 do največ 18 odstotkov, sladkorja pa tudi do 29 gramov. Preberite!

 

Brezplačna aplikacija ZPStest na tablici ali telefonu
appstore gp
Kje lahko kupite posamezen izvod revije ZPStest?
Ali po spletu - tukaj. NAKUP 

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

4,99 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,10 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA