Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Revija ZPStest
Revija ZPStest
02. maj 2018

Preverili smo, kako in za katere primere lahko zavarujete kolo in sebe kot kolesarja, kaj ponujajo samostojna zavarovanja koles in kolesarjev, kakšne so omejitve kritij ter kaj morda že krijejo vaša obstoječa zavarovanja.

Na testu smo preizkusili, kako učinkovite so stenske klimatske naprave z ločenima zunanjo in notranjo enoto z močjo 2,5 in 3,5 kW: velike razlike v ceni, večinoma z razlogom. Ravno obratno pa se je pokazalo na testu tekaških majic, kjer smo preizkusili majice od 45€ do 6€, najdražje so bile po rezultatih v sredini. Na testu aplikacij za navigacijo na pametnih telefonih so se plačljive aplikacije praviloma izkazale nekoliko bolje od brezplačnih. In še en zanimiv test: poganjalci. Tik za zmagovalcem sta poganjalca za 15€ in 14€.

Okus po sladkem: sladila so se kot nadomestek sladkorja na trgu pojavila že pred časom, proizvajalci živil jih v svoje izdelke namesto sladkorja dodajajo zato, da bi bili izdelki videti kot `bolj zdrava´ izbira. Pa so res? Pišemo o jagodah, ki so odličen vir vitamina C in minerala mangana, zelo dober vir prehranske vlaknine, joda in folata, pa tudi številnih drugih, za naše telo pomembnih mikroelementov.

Za potrošnike, ki načrtujejo nakup novega ali rabljenega vozila in pri tem potrebujejo financiranje, smo podrobno preverili ponudbo in pogoje financiranja. Med najugodnejšim in najmanj ugodnim kreditom je okrog tisoč evrov razlike, približno toliko lahko prihranite tudi s primerjavo ponudbe pri lizingu.

Brezplačna aplikacija ZPStest na tablici ali telefonu
appstore gp
Kje lahko kupite posamezen izvod revije ZPStest?
Ali po spletu - tukaj. NAKUP 

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

4,99 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,10 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA