Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Revija ZPStest
Revija ZPStest
04. april 2018

Pod drobnogled smo vzeli spremembe v zdravstvu: kaj eRecept, eNapotnica in eNaročanje ter predpisi o čakalnem času on najdaljših dopustnih čakalnih dobah pacientom zares prinašajo? So pacienti z novelo zakona res na boljšem?

Preizkusili smo kreme, ki obljubljajo odpravo celulita, ob bok pa smo jim postavili povsem običajno mleko za telo. Cene takšnih izdelkov so lahko precej zasoljene, kaj pa učinkovitost? Predstavljamo rezultate testa kosilnic: so razlike v učinkovitosti bencinskih, električnih in baterijskih modelov? Cenejše kosilnice so praviloma dosegle slabše rezultate – a kot (skoraj) vedno na testih – obstajajo tudi ne ravno drage dobre izbire. Likalnik ali parna postaja? Objavljamo rezultate testa in številne nasvete za nakup in uporabo, da se boste lažje odločili. Odšteti za pralni stroj 1500€ ali 400€? Najdražji je najboljši, a za dve tretjini cenejši stroj zaostaja za zmagovalcem le za malenkost.

Pregledali smo tunine paštete: prav potruditi smo se morali, da smo odkrili pašteto v kateri je vsaj polovica tunine. Pišemo tudi o domačem superživilu: čebuli.

Večina plačilnih kartic vključuje tudi vsaj še eno obliko dodatnega zavarovanja, a se njihovi imetniki tega marsikdaj sploh ne zavedajo. Pripravili smo podroben pregled zavarovanj, ki jih vključujejo posamezne kartice.

Brezplačna aplikacija ZPStest na tablici ali telefonu
appstore gp
Kje lahko kupite posamezen izvod revije ZPStest?
Ali po spletu - tukaj. NAKUP 

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

4,99 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,10 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA