Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Revija ZPStest
Revija ZPStest
01. marec 2018

Predstavljamo rezultate testa pomivalnih strojev – kakovosten model lahko kupimo že za nekaj sto evrov, za obilico dodatnih funkcij pa se ne izplača plačati več. Na testu posebnih piščančjih klobas večinoma precej povprečne ocene, a tri so vendarle izstopale z dobro kakovostjo. Protivirusni programi na testu: nekateri brezplačni se lahko kosajo s plačljivo konkurenco.

Za beta-glukane v prehranskih dopolnilih proizvajalci trdijo, da izboljšujejo imunski sistem. Koliko resnice je v teh trditvah? Predstavljamo rezultate pregleda neželjenih kemikalij v maskarah: obstaja zdravju in okolju prijazna alternativa, velikokrat tudi pri istem proizvajalcu.

Eno- ali dvotarifno merjenje? Pišemo o tem, kateri način merjenja je primernejši za različne uporabnike, kako spremenimo načina merjenja in koliko nas to stane. Pregledali smo obrestne mere za depozite - nekaj obresti se nabere le pri vezavah višjih zneskov. Razmišljate o sklenitvi zdravstvenega zavarovanja za hiter dostop do specialistov? Pozor, takšna zavarovanja skrivajo kar nekaj pasti!

Brezplačna aplikacija ZPStest na tablici ali telefonu
appstore gp
Kje lahko kupite posamezen izvod revije ZPStest?
Ali po spletu - tukaj. NAKUP 

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

4,99 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,10 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA