Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Revija ZPStest
Revija ZPStest
03. januar 2018

Za brezskrbno smučanje v tujini: da se boste lažje odločili, ali se pred odhodom dodatno zavarovati ali ne, smo preverili, kako je s stroški, ki vas lahko doletijo, če se vam pripeti nesreča na smučiščih v državah, priljubljenih destinacijah slovenskih smučarjev.  Preizkusili smo toaletni papir, cene papirja (za 1000 lističev) na testu od 1 do 2,81 evra, zmagal je najdražji. A obstajajo tudi zelo dobre in cenejše alternative: kar pet jih je dobilo skupno oceno zelo dobro. Test smučarskega perila: dva, ki sodita med najdražje sta si prislužila oceno zelo dobro, le malenkost pa zaostajata bistveno cenejša konkurenta. Test zvočnih letev za televizorje: na testu naprave od 130€ do 700€, koliko je torej treba odšteti za dober soundbar? Subvencionirana študentska kosila pod drobnogledom: medtem, ko so bili rezultati na vsebnost transmaščob dobri, je bilo soli v obrokih preveč. Čudežna aloja? Katerim trditvam o učinkovitosti aloje lahko verjamemo in kaj je le mit? Predstavljamo različne načine vlaženja zraka, cene vlažilnikov in svetujemo, kako kupiti in vzdrževati vlažilnik. Sklepanje zavarovanj po spletu: preverili smo, kaj lahko uredite kar od doma, dodajamo pa tudi ključne nasvete, ki jih je pri tem dobro upoštevati.

Brezplačna aplikacija ZPStest na tablici ali telefonu
appstore gp
Kje lahko kupite posamezen izvod revije ZPStest?
Ali po spletu - tukaj. NAKUP 

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

4,99 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,10 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA