Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Revija ZPStest
Revija ZPStest
22. november 2017

Kozarec najboljšega, prosim! Med številnimi blagovnimi in trgovskimi znamkami mleka je včasih kar težko izbrati. Pa je med njimi razlika le v ceni ali je morda mleko tudi različne kakovosti? Preizkusili smo 20 izdelkov, razlike med njimi SO! Preizkusili smo balzame za ustnice, večina jih vsebuje nevarna mineralna olja. A kupite lahko seveda tudi takšne brez nevarnih kemikalij. Preverite pred nakupom! Električni brivniki so pogosto na seznamu decembrskih nakupov, na testu so se bolje izkazali dražji modeli. Preizkusili smo priljubljene ure in zapestnice za spremljanje aktivnosti: pretečene kilometre bodo preštele bolje kot porabljene kalorije. LED sijalke so obvezna izbira: na testu žarnice v širokem cenovnem razponu, izkazalo se je, da za dobro ni potrebno odšteti zelo veliko denarja. Si vaš najstnik želi brezžični zvočnik? Preverite rezultate testa, ni nujno, da boste morali za dober zvočnik odšteti toliko, kot ste pričakovali. Cene so lahko precej zasoljene, tudi več kot 300€, za zmagovalca boste odšteli 70€.

V drobnogledu smo pripravili številne koristne nasvete za varčevanje pozimi. Preverili smo kreditne pogodbe, zanimalo nas je, ali lahko banke pri kreditih spremenijo fiksno obrestno mero. Kje so jagode?! Pregledali smo živila, ki jim je skupno eno: vsi imajo na embalaži privlačne slike sadja, predvsem jagod, mi pa smo ugotavljali, koliko sadja zares vsebujejo. Vas zanima? Od 0 do 69%. Vas je že obiskal dimnikar? Pričela so veljati pravila, ki na področje dimnikarskih storitev prinašajo več reda. Koliko vas bo torej obisk dimnikarja stal po novem? Odgovore najdete v ZPStestu!

Brezplačna aplikacija ZPStest na tablici ali telefonu
appstore gp
Kje lahko kupite posamezen izvod revije ZPStest?
Ali po spletu - tukaj. NAKUP 

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

9,99 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,10 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA