Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Revija ZPStest
Revija ZPStest
04. oktober 2017

Predstavljamo kampanjo preVWara.si in vabimo vse, ki imajo avtomobil s prizadetim motorjem naj se nam pridružijo. Objavljamo rezultate testiranja zimskih pnevmatik (195/65 R15 in 215/65 R16) – izmed 32 testiranih so le tri dobile oceno »dobro«. Razmišljate o nakupu sušilnika? Objavljamo zadnje rezultate testa in še naš nasvet: obvezno je treba kupiti stroj s toplotno črpalko! Na testu sesalnikov robotov je zmagal robot, ki sodi med dražje. Kaj pa cenejše in dobre alternative? Dobra novica: na testu krem za moške veliko dobrih v vseh cenovnih razredih. V restavracijah, ki ponujajo študentske obroke na bone smo preverili, na kakšen način imajo na prodajnih mestih označen gluten in druge alergene, ali je osebje poučeno o glutenu in ali poskrbi, da ne pride do navzkrižne kontaminacije z alergenom. Regresni zahtevek zavarovalnice: kdaj vas lahko zavarovalnica terja za že izplačano odškodnino in kako ravnati, če se z regresnim zahtevkom ne strinjate? V drobnogledu pa vse o očalih na recept: kako do njih, kdaj vam pripadajo, preverili pa smo tudi brezplačno ponudbo okvirjev v optikah po Sloveniji.

ZPStest na tablici ali telefonu

appandroidAndroid: V Google Play trgovini si namestite aplikacijo ZPStest (aplikacija je brezplačna).

appiosiOS uporabniki:V iTunes trgovini si namestite aplikacijo aplikacijo ZPStest (aplikacija je brezplačna). 

Kje lahko kupite posamezen izvod revije ZPStest?

Ali po spletu - tukaj.

NAKUP

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

4,99 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,10 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA