Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Revija ZPStest
Revija ZPStest
06. september 2017

Na primerjalnem testu barvic jih je kar osem vsebovalo nevarne kemikalije. Neželjene kemikalije vsebujejo tudi nekateri otroški škorenjčki. Na testu smo jih preizkusili devet v cenovnem razponu od 6 do 32€ - rezultati so bili zelo presenetljivi! Razmišljate o nakupu novega tiskalnika: na testu smo že preizkusili zadnje modele na trgu, svetujemo tudi, kaj izbrati glede na to, koliko in kakšne dokumente tiskate. So pa razveseljivi letošnji rezultati testiranja peletov - nobeden izmed vzorcev ni bil neustrezen, a med njimi so seveda še vedno razlike. Kljub Smernicam za oglaševanje otrokom so med desetimi najbolj oglaševanimi živila z neprimernim prehranskim profilom. Preverili smo, kako ugodni so bančni računi, namenjeni upokojencem, in svetujemo, kako si lahko upokojenci zmanjšajo stroške poslovanja z banko. "Sem res upravičen do brezplačnih očal?" nas je vprašal član. Preberite, kaj odgovarjajo naši pravniki!

ZPStest na tablici ali telefonu

appandroidAndroid: V Google Play trgovini si namestite aplikacijo ZPStest (aplikacija je brezplačna).

 

appiosiOS uporabniki:V iTunes trgovini si namestite aplikacijo aplikacijo ZPStest (aplikacija je brezplačna). 

Kje lahko kupite posamezen izvod revije ZPStest?

Ali po spletu - tukaj.

NAKUP

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

4,99 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,10 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA