Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Revija ZPStest
Revija ZPStest
05. julij 2017

Preizkusili smo beli sir v slanici: trije so dobili vse možne točke na senzoričnem delu testa, dva pa nista opravila mikrobiološkega preizkusa. Test digitalnih fotoaparatov: če želite, da bodo fotografije boljše kot na telefonu, se cene aparatov začnejo pri 500€. Na testu krem za zaščito pred soncem smo prestižnejšim blagovnim znamkam ob bok postavili cenejše konkurentke: kako so se izkazale na testu? Ali si lahko z zobno pasto pobelimo zobe? Preverite, kaj se je izkazalo na testu! Preizkusili smo kombinirane hladilnike s ceno med 500 in 2000€, kar štirje so dobili zelo dobro testno oceno, med njimi eden izmed najcenejših.

Vse o potovanjih: kakšne pravice imate ko agencija spremeni program ali podraži potovanje. Kakšne načine plačila aranžmajev ponujajo agencije in kakšne so alternative pri bankah. Kako velik kovček boste lahko vzeli s seboj na letalo in kaj ne sodi vanj. Koliko napitnine pustiti, če smo zadovoljni s storitvijo? Odvisno od dežele, kamor potujete!

Pregledali smo ponudbo kredita za nakup stanovanjske opreme. Razlike med ponudniki so, praviloma pa je ponudba pri bankah ugodnejša kot pri trgovcih. Preberite na spletu!

ZPStest na tablici ali telefonu

appandroidAndroid: V Google Play trgovini si namestite aplikacijo ZPStest (aplikacija je brezplačna).

appiosiOS uporabniki:V iTunes trgovini si namestite aplikacijo aplikacijo ZPStest (aplikacija je brezplačna). 

Kje lahko kupite posamezen izvod revije ZPStest?

Ali po spletu - tukaj.

NAKUP

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

9,99 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,10 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA