Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Revija ZPStest
Revija ZPStest
07. oktober 2020

Testirali smo sušilne stroje in med preizkušenimi modeli poskušali poiskati takšne, ki vam bodo dobro in dolgo služili. Za najbolje ocenjene bo treba odšteti vsaj tisočaka, v sredini preglednice z rezultati pa najdemo tudi cenovno ugodnejše stroje ustrezne kakovosti. Preverite rezultate testa, posamezne modele lahko med seboj primerjate v osveženem primerjalniku. Objavljamo tudi rezultate zadnjega testiranja talnih sesalnikov, tudi letos se je izkazalo, da lahko za zmerno ceno kupite dober sesalnik.

Posebnost letošnjega testa zimskih pnevmatik je, da smo naboru testiranih izdelkov dodali tudi celoletne pnevmatike. Testni rezultati slednjih so razočarali. Preverili smo kakovost suhih drv. Tokrat z vlago ni bilo težav, je bilo pa na marsikateri paleti precej manj drv, kot je navedeno. Čemu pripisati slabo napolnjenost palete – zgolj površnemu zlaganju ali težnji ponudnika za dobičkom?

Kaj se skriva v predpakiranih sendvičih, ki nam jih ponujajo na avtomatih, bencinskih servisih in na oddelkih `to go´ v večjih trgovinah? To smo za vas preverili mi, pod drobnogled smo vzeli sendviče s tuno. Pišemo o trajnostnem ravnanju z živili, pripravili smo uporabne nasvete kako zmanjšati zavržke hrane. Preverili smo tudi sestavo namazov iz čičerike. Kaj je pokazala primerjava?

Nasveti za uspešnejše reševanje pritožb: verjamemo, da lahko s pravim pristopom marsikatero težavo s ponudnikom oziroma prodajalcem rešite že sami, takoj, ko ta nastane, zato smo pripravili nekaj praktičnih nasvetov, da boste pri reševanju težav (še) bolj uspešni. Pišemo tudi o varčevanju, ki je ključen element urejenih osebnih financ.

Preverite v oktobrski reviji ZPStest!

Brezplačna aplikacija za branje revije ZPStest na tablici ali telefonu
appstore gp

Kje lahko kupite posamezen izvod revije ZPStest?

NAKUP Ali po spletu - tukaj.

Vsebina le za člane ZPS
in kupce tega članka

Postani član

paket INTERNET

4 x 16,00 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Sveže e-novice ZPS, vsak teden

Naročite se na naše tedenske e-novice. Sproti spremljajte aktualne teste, koristne potrošniške nasvete in druge novosti. Od prejema e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

Umik in odpoklic izdelkov

Več