Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Turizem
Turizem
11. april 2019

Po podatkih Statističnega urada Republike Slovenije je lani turistične nastanitvene zmogljivosti po internetu rezerviralo skoraj četrt milijona Slovencev. Tudi pri nas so najbolj priljubljeni globalni ponudniki, še zlasti Booking.com, predvsem med mladimi pa je popularna rezervacija prenočišč pri Airbnb. Na spletu je še polno drugih portalov, t. i. agregatorjev oziroma metaiskalnikov, ki omogočajo le pregled ponudbe različnih rezervacijskih strani. Preverili smo, ali so ponudniki vredni zaupanja potrošnikov oziroma kaj se skriva v splošnih pogojih najbolj priljubljenih spletnih strani za iskanje nastanitvenih zmogljivosti.

Vsebina le za člane ZPS

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,10 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA