Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Peticija
Peticija
13. december 2019

Dne 11.12.2019 smo na Agencijo za komunikacijska omrežja in storitve RS (AKOS) podali prijavo zoper Telekom Slovenije, ki je svojim naročnikom ukinil športne programe Šport TV brez vnaprejšnjega obvestila, kljub temu, da Zakon o elektronskih komunikacijah izrecno določa, da morajo operaterji naročnike o vsaki spremembi obvestiti najmanj 30 dni pred veljavnostjo spremembe.

Na ZPS se že dlje časa zavzemamo za to, da operaterji naročnikom v času vezave ne bi smeli spreminjati naročniških pogojev, naj gre za ceno, količino podatkov ali programsko shemo, s tem razlogom smo letos začeli tudi s kampanjo #Vezava za oba.

Zadnja sprememba ponovno v izrazito neugoden položaj spravlja tiste potrošnike, ki imajo sklenjeno vezavo in so kot ugodnost prejeli terminalsko opremo po znižani ceni, od katerih bo operater v primeru odstopa zahteval plačilo terminalske opreme v celoti ter povračilo dela prejete subvencije za nakup terminalske opreme.

Preberite: Prijava, ki smo jo podali na AKOS

Vezava za oba: Naj jo spoštuje tudi moj telekomunikacijski operater!

Potrebujemo vašo pomoč. Podprite Kampanjo "Vezava za oba", vaša podpora je zelo pomembna za ustvarjanje čim večjega pritiska na operaterje, zakonodajalca in nadzorne organe.

Zadnje objave

Več objav

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA