Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Oprema in tekstil
Oprema in tekstil
07. maj 2018

Preizkusili smo poganjalce za malčke (krmilo in sedež nista nastavljiva) in otroke (nastavljiva krmilo in sedež). Veliko je bilo dobrih, praviloma so se dražji izkazali nekoliko bolje – a kot vedno – smo na testu odkrili dobre in poceni alternative. Tik za zmagovalcem sta poganjalca za (samo) 15 oz. 14€.

Večkolesni poganjalci za malčke
Big Flippi
Big Street Bike
Chillafish 2v1 Bunzi
Enduro Yupee
Lena, Moj prvi poganjalec
Puky Pukylino

Dvokolesni poganjalci za starejše otroke
Bino Krtek
JD Bug Bike Billy
Micro G-Bike
Milly Mally Dragon
Worker Pelican
Yedoo Fifty 50 B


Tako kot vse izdelke, ki jih ocenjujemo v potrošniških testih, smo tudi poganjalce kupili anonimno, kot običajni potrošniki. Po temeljitem preverjanju rezultate združujemo v naslednjem kategorije (v oklepaju so njihove obtežitve):

Praktični preizkus (55 %)
Varnost (35 %)
Navodila, opozorila (10 %)


Zaradi zagotavljanja popolne neodvisnosti ZPS kot potrošniška organizacija ne sme prejemati donatorskih in sponzorskih prispevkov podjetij.
Primerjalne teste izdelkov in storitev financirajo člani ZPS s plačilom članarine. Nečlanom so rezultati posameznega testa na razpolago za plačilo.


Ko boste opravili nakup z Moneto ali kreditno kartico, boste dobili elektronsko sporočilo z aktivacijskim geslom, ki bo veljavno eno leto, in s katerim si boste lahko ogledali rezultate izbranega testa na naši spletni strani. V primeru, da primerjalnik v tem času posodobimo z novimi testnimi rezultati, so vam na voljo tudi ti.

Vsebina le za člane ZPS
in kupce tega članka

Postani član

paket INTERNET

4 x 16,00 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Sveže e-novice ZPS, vsak teden

Naročite se na naše tedenske e-novice. Sproti spremljajte aktualne teste, koristne potrošniške nasvete in druge novosti. Od prejema e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

Umik in odpoklic izdelkov

Več