Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Oprema in tekstil
Oprema in tekstil
08. september 2017

Ni ga otroka, ki ne bi kdaj »razveselil« svojih staršev z inovativnimi prijemi pri raziskovanju mokrote, a mokrih nog si ne želi prav nihče. Obuli ga bomo torej v škorenjčke in upali, da bodo luže dovolj plitke. Na testu smo preverili, ali škorenjčki res držijo vodo, predvsem pa, kako hitro se obrabijo. Na testu škorenjčki od 6 pa do 32€, najbolje so se odrezali škorenjčki iz spodnjega cenovnega razreda.

BC Kids PBQH-K313
Ciciban Rain Flower
Crocs Handle It Rain Boots
Decathlon Inverness 100
Deichmann Cortina
Demar Vesolje
Hello Kitty Wellies 036076
Hunter Kids first classic
Mass Josh 02672-90


Vse škorenjce smo kupili v trgovini kot običajni potrošniki. Proizvajalci oz. trgovci za izbor niso vedeli in nanj niso imeli vpliva. Preizkusili smo jih v neodvisnih akreditiranih laboratorijih.

Skupna ocena je sestavljena iz preizkusov
Drsljivost (30 % ocene)
Obraba (30 % ocene)
Prepogibanje (30%)
Barvna obstojnost (5%)
Kemikalije (5%)
Vodoodpornost (0%)Zaradi zagotavljanja popolne neodvisnosti ZPS kot potrošniška organizacija ne sme prejemati donatorskih in sponzorskih prispevkov podjetij. Primerjalne teste izdelkov in storitev financirajo člani ZPS s plačilom članarine. Rezultati so na voljo vsem, članom v okviru naročnine, nečlanom pa so rezultati posameznega testa na razpolago za plačilo.


Ko boste opravili nakup, boste dobili elektronsko sporočilo z aktivacijskim geslom, ki bo veljavno eno leto in s katerim si boste lahko ogledali rezultate izbranega testa na naši spletni strani.

Vsebina le za člane ZPS
in kupce tega članka

Postani član

paket INTERNET

4 x 16,00 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Sveže e-novice ZPS, vsak teden

Naročite se na naše tedenske e-novice. Sproti spremljajte aktualne teste, koristne potrošniške nasvete in druge novosti. Od prejema e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

Umik in odpoklic izdelkov

Več