Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Prijava
Oprema in tekstil

Sedeži niso samo vse bolj varni, ampak so izdelovalci začeli resneje reševati tudi težave z udobnostjo in načinom namestitve v avtomobil. Za lažji pregled smo pripravili spletni primerjalnik v katerem je več kot 100 sedežev, 54 jih je na voljo tudi v slovenskih trgovinah, za vse, ki radi nakupujejo po spletu pa smo dodali tudi vse preizkušene modele, ki so na voljo v tujini. Žal se je tudi na letošnjem testu izkazalo, da vsi otroški avtosedeži ne zagotavljajo primerne varnosti: kar petina jih je dosegla le `nezadovoljiv´rezultat in nakupa teh sedežev vsekakor ne priporočamo. Pred nakupom torej obvezno preverite rezultate testa!

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

4,50 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4,28 €/mesec

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA