Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Zavarovanja
Zavarovanja
14. maj 2018

Ste lastnik kolesa? Če se s kolesarjenjem razmeroma redno ukvarjate, ima vaše kolo za vas gotovo veliko vrednost – pa ne le v denarju. Kot udeležencu v prometu se vam tudi s kolesom lahko pripetijo razne neprijetnosti, od tega, da vam poči guma, do morebitne udeležbe v prometni nezgodi. Prihajajo tudi poletni meseci, ko so kraje koles najbolj pogoste. Samo v Ljubljani in drugih večjih mestih po Sloveniji policija prejme vsaj nekaj sto prijav tatvin koles na leto, zagotovo jih precej ostane neprijavljenih. Preverili smo, kako in za katere primere lahko zavarujete kolo in sebe kot kolesarja, kaj ponujajo samostojna zavarovanja koles in kolesarjev, kakšne so omejitve kritij ter kaj morda že krijejo vaša obstoječa zavarovanja.

Vsebina le za člane ZPS

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,48 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA