Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Zavarovanja
Zavarovanja
06. marec 2018

Zavarovanje za hiter dostop do specialistov omogoča zavarovani osebi, da vloži zahtevek v asistenčnem centru zavarovalnice, kjer ji nato v kratkem času uredijo izvedbo storitve specialista v (praviloma) zasebni ordinaciji v Sloveniji ali tujini, ne da bi morala račun poravnati iz svojega žepa. A pozor, pri tem je treba upoštevati dvoje. Prvič, v zavarovanje niso vključene vse veje medicine, revmatologija, na primer, je pri večini zavarovalnic izključena. In drugič, zavarovanje ne velja za `predobstoječa bolezenska stanja´ oziroma pri nekaterih zavarovalnicah velja ob točno določenih pogojih. Pri nekaterih zavarovalnicah velja enako tudi v primeru, ko zdravstvena težava postane kronična.

Vsebina le za člane ZPS

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,48 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA