Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Zavarovanja
Zavarovanja
22. januar 2018

Ali zaradi obilice obveznosti, s katerimi se spopadate v vsakdanjem življenju, velikokrat iščete "bližnjice", da bi opravili vse, kar morate postoriti, v najkrajšem času in s čim manj napora? Gotovo ste se podobno spraševali tudi, ko ste razmišljali o sklenitvi novega zavarovanja, želeli podaljšati obstoječo polico ali iskali druge informacije v zvezi s tem ali onim zavarovanjem. Če se odločite za pot do zavarovalnice, se morate prilagoditi delovnemu času poslovalnic in si vzeti čas za obisk. Lahko se dogovorite, da vas zavarovalni zastopnik obišče na domu, kar je ponovno povezano z usklajevanjem termina za obisk in s časom, ko se morate z njim ukvarjati. Tretja možnost pa je splet. Pred nekaj leti smo že preverjali spletno ponudbo zavarovalnic. Takrat smo našli le malo zavarovanj, ki bi jih tudi v resnici lahko sklenili prek spleta. Od takrat se je tovrstna ponudba zavarovalnic nekoliko povečala, zato smo ponovno preverili, kaj lahko uredite kar od doma, dodajamo pa tudi ključne nasvete, ki jih je pri tem dobro upoštevati.

Vsebina le za člane ZPS

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,10 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA