Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Zavarovanja
Zavarovanja
24. maj 2017

Pogosta potovanja vse bolj postajajo stalnica v življenju številnih potrošnikov. Ko se odpravimo na pot, seveda ne želimo razmišljati o tem, kaj vse bi lahko šlo na poti narobe – večinoma se z dopusta vrnemo polni lepih vtisov in spominov. Obstaja pa tudi možnost, da vse ne bo šlo po načrtih. Pred negativnimi posledicami nepredvidenih dogodkov se lahko zaščitimo s turističnim zavarovanjem, a le, če izberemo tako, ki ustreza našim potrebam. Pripravili smo nekaj napotkov, ki bodo v pomoč pri izbiri, odgovarjamo pa tudi na vaša najpogostejša vprašanja, kot je "Imam evropsko kartico zdravstvenega zavarovanja. Ali kljub temu potrebujem tudi turistično zavarovanje?". Preberite, kaj so zapisali naši strokovnjaki!

Vsebina le za člane ZPS
in kupce tega članka

Postani član

paket INTERNET

4 x 16,00 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Sveže e-novice ZPS, vsak teden

Naročite se na naše tedenske e-novice. Sproti spremljajte aktualne teste, koristne potrošniške nasvete in druge novosti. Od prejema e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

Umik in odpoklic izdelkov

Več