Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Zavarovanja
Zavarovanja
10. november 2015

Potrošniki zavarovanjem namenimo občuten del svojega denarja, a pogosto ne vemo, kaj in za kaj plačujemo. Razlog je preprost – o zavarovanjih vemo premalo. Zato smo vam pri Zvezi potrošnikov Slovenije v sodelovanju s Slovenskim zavarovalnim združenjem pripravili kratek vodič po življenjskih zavarovanjih. V njem boste našli odgovore na vprašanja, kakšne so različne vrste življenjskih zavarovanj, kako izbrati ustrezen produkt, na kaj morate biti pozorni pred in med sklenitvijo zavarovanja ter na koga se lahko obrnete, če gre kaj narobe. Le če se boste zavarovali glede na svoje potrebe, bo zavarovanje lahko služilo svojemu namenu – zagotavljanju finančne varnosti vam in vašim družinskim članom.

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA