Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Zavarovanja
Zavarovanja
30. april 2020

V povprečju ima vsako tretje slovensko gospodinjstvo psa – za mnoge je član družine. Lastniki smo običajno navdušeni nad svojimi kosmatinci, zavedati pa se moramo, da so tudi velika odgovornost. Zaradi njih se odpovemo marsikaterim počitnicam, vanje vlagamo čas in – denar. Če kuža zboli, ga bomo nemara k zdravniku peljali celo prej kot sebe. Stroški veterinarskih obiskov so »boleči«, zato smo preverili ponudbo zavarovanj, ki lahko pridejo prav predvsem pri večjih posegih, ki jih drugače svojemu ljubljenčku morda niti ne bi mogli privoščiti. A tudi zavarovanja niso poceni, vsaj tista s širšim naborom kritij ne.

Vsebina le za člane ZPS

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,10 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA