Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Osebni računi, prost dostop
Osebni računi, prost dostop
21. februar 2017

V ZPS redno spremljamo cene plačilnih storitev, ki jih potrošniki najpogosteje uporabljamo, podatke pa uporabimo za aktualiziranje našega spletnega primerjalnika bančnih računov

Primerjajte banke med seboj in po potrebi zamenjajte!
Če mislite, da za poslovanje z bančnim računom plačujete preveč, svetujemo, da ukrepate. V našem spletnem primerjalniku lahko z vnosom podatkov o svojem poslovanju ocenite, koliko na letni ravni banki plačate za vsakodnevno plačilno poslovanje in kakšne prihranke si lahko obetate, če boste poiskali ugodnejšo banko.

favicon Primerjajte:  stroški poslovanja z bančnim računom

V množici nadomestil, ki jih banke zaračunajo v plačilnem prometu, se je težko znajti. Z našim primerjalnikom ponudbe lahko na preprost način primerjate koliko vam bodo za poslovanje z bančnim računom zaračunale banke. V primerjavo smo vključili nabor najpomembnejših bančnih storitev, ki jih potrošniki najpogosteje uporabljajo.

bs

 

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA