Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Krediti, prost dostop
Krediti, prost dostop
17. februar 2012


Zaradi kršitev potrošniške zakonodaje je tržni inšpektorat podjetju Kartagina s.r.o., Češka Republika, izdal odločbo, s katero so ji, do odprave nepravilnosti, prepovedali sklepati kreditne pogodbe v poslovnih enotah kreditnega posrednika družbe S.S. d.o.o. na naslovih Kotnikova ulica 5 v Ljubljani, Cafova ulica 4 v Mariboru in Trstenjakova ulica 5 na Ptuju.

Člani ZPS, ki so sklenili kreditne pogodbe pri nebančnih ponudnikih, se po pomoč lahko obrnejo tudi na našo svetovalno pisarno.

Da bi preverili spoštovanje izdane prepovedi na Tržnem inšpektoratu prosijo vse potrošnike, ki so v obdobju po 1. 1. 2012 pri omenjenem podjetju sklenili kreditno pogodbo, da jim pošljejo kopijo te kreditne pogodbe.

Več informacij: Tržni inšpektorat RS gp.tirs(at)gov.si

bs

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA