Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Krediti, prost dostop
Krediti, prost dostop
04. november 2020

V sodelovanju s Posoškim razvojnim centrom OE Ljudska univerza vas vabimo na aktivnost na daljavo - brezplačna spletna delavnica o pasteh potrošniškega kreditiranja, ki bo v ponedeljek 16.11.2020 ob 18h.

PASTI POTROŠNIŠKEGA KREDITIRANJA: Vabljeni na praktično delavnico o pasteh potrošniškega kreditiranja. Izkoristite priložnost in pridobite neodvisne informacije o tem kako imeti nadzor nad svojim denarjem, kaj morate vedeti preden začnete razmišljati o kreditu, kdaj kredita ne smete najeti, kako primerjati ponudbo in izbrati zase najbolj ugodnega ponudnika, na kaj morate biti pozorni pred, med in po najemu kredita.

Čas bo tudi za vaša vprašanja.

Na delavnico o pasteh potrošniškega kreditiranja se prijavite preko obrazca.

 

 

 

 

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA