Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Krediti, prost dostop

V trenutni situaciji marsikdo ne bo zmogel - delno ali v celoti - poravnati kreditnega obroka. Če bo vaš dohodek zaradi koronavirusa nižji ali celo ukinjen, čimprej stopite v stik z banko in skupaj poiščite rešitev.

Najbolje je, da v banko pokličete po telefonu ali napišete elektronsko sporočilo, izognite pa se osebnim obiskom poslovalnic.

Na ZPS smo prepičani, da se banke zavedajo resnosti položaja kreditojemalcev in jim bodo stopile nasproti. Na Banko Slovenije, Ministrstvo za finance, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Združenje bank Slovenije smo poslali konkretne predloge za pomoč kreditojemalcem in tistim, ki jim stroški bančnih storitev trenutno predstavljajo veliko breme.

 bs

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA