Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Kartice
Kartice
30. oktober 2019

Prejeli smo informacijo s strani podjetja Euronet, da so dvigi za imetnike plačilnih kartic, ki so izdane pri nas, brezplačni.

Pri Evronetu so zapisali: "Vse naše bankomate lahko lastniki kartic izdanih v Sloveniji uporabljajo brezplačno, Euronet slovenskim imetnikom kartic ne zaračunava stroškov dviga. Za uporabo bankomatov Euronet za slovenske imetnike kartic lahko uporabniku strošek zaračuna banka izdajateljica kartice, tako kot je to v primeru dviga pri drugih bankah v državi."

Dodatna nadomestila torej ne veljajo, če pri dvigu na Euronetovem bankomatu v Sloveniji uporabite kartico, ki je bila izdana s stani banke v Sloveniji. 

 bs

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA