Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Kartice
Kartice
21. april 2020

NLB je konec lanskega leta prekinila sodelovanje z angleškim izdajateljem predplačniških kartic PFS, kar pomeni, da novih kartic ne prodajajo več, aktivne kartice pa lahko uporabniki nemoteno uporabljajo do datuma veljavnosti, ki je naveden na kartici. Predplačniške kartice NLB bodo v obtoku do konca marca 2021, ko poteče zadnja kartica.

S strani potrošnikov smo v zadnjem času dobili informacije o težavah pri delovanju NLB predplačniških kartic. Na NLB pojasnjujejo, da so se manjše težave pojavljale skozi celotno obdobje uporabe, da pa bodo težave tudi v naprej odpravljali sproti.

Po poteku veljavnosti posamezne kartice lahko imetnik poda zahtevek za vračilo morebitnih sredstev na predplačniški kartici na njegov osebni račun. Vsak imetnik kartice se lahko v primeru kakršnihkoli težav ali vprašanj kadarkoli obrne na NLB Kontaktni center, ki jim je na voljo 24 ur na dan, vse dni v letu.

 bs

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA