Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Brošure
Brošure
24. oktober 2007

Sklenitev življenjskega zavarovanja je ena od možnosti, kako poskrbeti za bližnje tudi v primeru zavarovančeve smrti. Občutek odgovornosti do najbližjih pa ni edini razlog, da se ljudje odločajo za sklenitev življenjskega zavarovanja. Pri odločitvi ima vsaj tako pomembno vlogo tudi skrb za lastno varno starost. Za vzdrževanje želenega standarda v prihodnosti morda pokojnina ne bo zadoščala, lahko pa to preprečimo tako, da se za varno starost zavarujemo s sklenitvijo pogodbe o življenjskem zavarovanju. V preteklih letih so postala življenjska zavarovanja, katerih namen je tudi varčevanje, ena najpogostejših oblik varčevanja in naložb v Sloveniji.

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA