Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Brošure
Brošure
30. oktober 2010

V brošuri predstavljamo najpomembnejše pravice potrošnikov pri najemu kredita, pripravili pa smo tudi nekaj pomembnih napotkov za odločanje.

Ne pozabite – pri potrošniških kreditih je za učinkovito varstvo pomembna tudi ozaveščenost kreditojemalcev. Za vsak kredit morate vedeti, koliko denarja boste dobili, kolikšen bo mesečni obrok, koliko boste odšteli za stroške in kakšne so posebne lastnosti kredita.

Zato je treba vedno kritično presojati oglasna sporočila, pred sklenitvijo pogodbe pa je treba temeljito prebrati dokumentacijo. Če je kaj nejasno, morate zahtevati dodatna pojasnila. Nikoli ne podpisujte neizpolnjenih obrazcev, pogodb ali drugih dokumentov.

Oglejte si brošuro!

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA