Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Brošure
Brošure
02. november 2010

Vlagati v delniški, obvezniški ali mešani sklad? V katere regije investirati? Katero razmerje skladov izbrati za naložbeno košarico? Vse to je odvisno od izbranega naložbenega cilja.  Dobro definiran naložbeni cilj je vsaj tako pomemben kot dobra izbira skladov.

V primerjavi z drugimi oblikami naložb so vzajemni skladi zaradi preglednosti, možnosti, da razpršimo tveganje in zaradi dejstva, da lahko iz njih enostavno izstopimo, zanimiva opcija za dolgoročno varčevanje. Uspešnost naložbe je zelo odvisna od preudarnosti vaše odločitve. Čez 15 let ob izplačilu naložbe bo prepozno za pritožbe, zato vam svetujemo, da temeljito razmislite zdaj.

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA